+36 (30) 757 6247 info@krizsanyikkft.hu

A gyártásról

Cégünk fő profilja a nyílászáró gyártás. A gyártási folyamatot megelőzően a kívánt alapanyagot a jól megszokott, kimagasló minőséget nyújtó partnercégeinktől szállítjuk be. A gyártási folyamat a megrendelést és a helyszíni pontos felmérést követő fázis, melynek átfutási ideje általában 15 munkanap. Ez természetesen függ a megrendelések mennyiségétől is.

26 év tapasztalat

Képzett szakembergárda

Modern géppark

Alapanyagok

fa alapanyagok

A gyártási folyamat az alapanyag előkészítésével kezdődik, mely alapanyag Baltikum országokból érkező 1. osztályú hossztoldott/toldásmentes, rétegragasztott, leszárított termék.

Főbb alapanyagaink:

  • Erdei fenyő (borovi fenyő)
  • Luc fenyő
  • Tölgy
  • Bükk
  • Kőris

Szerkezeti kialakítás

szerkezetek kialakítása

Cégünk fennállása óta mind a belső mind pedig a külső nyílászáróit keretbe gyártja mely mechanikailag nagyobb stabilitást és strapabíróságot kölcsönöz szerkezeteinknek.

Ezen technológiai folyamatokra a kornak megfelelően üzemünk gépesítve van, mely gépek segítségével nyílászáróinkat többféle profil/üvegvastagsággal rendelhetik.

Felületkezelés

a fa felületkezelése

A szerkezeti kialakítást követően sok évnyi tapasztalattal rendelkező felületkezelő munkatársaink, több rétegben adják meg a nyílászárónak a kívánt színt és felületi minőségét.

A Felület kialakítása több rétegben szórt felületkezeléssel történik, mely folyamatok között a kiváló tapadás biztosítása okán termékeinket visszacsiszoljuk a folyamatnak megfelelő szemcseerősséggel.

VASALAT/ ÜVEG/ TÖMÍTÉS

Üzemünk utolsó állomás pontjánál a termékeket felöltöztetjük. Nyílászáróink megkapják a kívánt vasalatot, üveget, és gumitömítő profilt.

A raktározást követően a megrendelővel leegyeztetett időpontban a beszerelő munkatársaink gondos,hozzáértő és precíz munkával a kívánt végső helyre építik a szerkezeteket.

fa gyártási alapanyagok
modern famegmunkáló gépek
fa termékek felületkezelése
nyílászárók raktározása

Elérhetőségünk

Cím: 2173 Kartal, Hunyadi út 24/b

Tel/Fax.: +36 (28) 437 564

Mobil: +36 (30) 757 6247

E-mail: info@krizsanyikkft.hu

Értéket adunk a fának