+36 (30) 757 6247 info@krizsanyikkft.hu

A Vállalatról

Cégünk fő profilja a nyílászáró gyártás. A gyártási folyamatot megelőzően a kívánt alapanyagot a jól megszokott, kimagasló minőséget nyújtó partnercégeinktől szállítjuk be. A gyártási folyamat a megrendelést és a helyszíni pontos felmérést követő fázis, melynek átfutási ideje általában 15 munkanap. Ez természetesen függ a megrendelések mennyiségétől is.

26 év tapasztalat

Képzett szakembergárda

Modern géppark

Cégtörténet

fa alapanyagok

1992 Június 18. a Pest megyei Kartal településén lévő jelenlegi üzemterület Krizsanyik János által történő megvásárlása volt a Krizsanyik és Társa asztalosipari Kft. családi üzem hagyományokban gazdag és ugyancsak innovatív cégtörténetének kezdete.

A cég fejlődése megkövetelte a betéti társaság vállalati formájának KFt-re való váltását a 2006-os évben. A cég magas motivációval, modernizálási és haladási akarattal, valamint a vevők szükségletei iránt nagy fogékonysággal jelenlegi üzemi területét kinőve, az elkövetkezendő években további fejlesztésekben gondolkozik. A cég 25 éves történelmét tekintve mely Krizsanyik János vezetése alatt történt, a család legfiatalabb tagja Krizsanyik Kristóf társaságában, lendületes és fiatalos gondolkodásával segítve édesapját cégünk immáron két vezetővel rendelkezik, mely nagyban elősegíti a céget a jövőben is az előttük álló feladatok megoldásában és a vásárlók igényeinek kielégítésében.

Alkalmazottaink

Cégünk 25 éves fennállását tekintve mindig is szakképzett munkaerővel rendelkezett, mely 25 év elteltével sem változott.

Partnereink

Elérhetőségünk

Cím: 2173 Kartal, Hunyadi út 24/b

Tel/Fax.: +36 (28) 437 564

Mobil: +36 (30) 757 6247

E-mail: info@krizsanyikkft.hu

Értéket adunk a fának